måndag 31 december 2012

Årets sista dag

Det pisseregnar ute. Sådär så att inte ens hundarna vill gå ut. 
 Årets sista dag. Vad har jag haft för mig under året då? Det minns jag knappt om jag ska vara ärlig. 
I december flyttade vi till Göteborg, jag, Erik och smådjuren. I början av året hade jag ångest över pengar och jobb, men det löste sig. Jag blev en skitbra vikarierande barnskötare.


Sen kom våren. Allting känns alltid bättre på våren. Kroppen, hjärnan, hjärtat vaknar och vill vara med igen. Vi bilade hem till Sundsvall för att kolla läget, för att se att någon höll ställningarna.


Sen kom ljuva sommaren. Jag har tagit varje tillfälle att doppa kroppen. Då har jag sett krabbor och maneter, havstulpaner och björnbär bland klipporna. 



Vi åkte även hem till Sundsvall en sväng för att bland annat gå på Modda och Karins bröllop.


Sen kom hösten. Vi hade kräftskiva/ födelsedagskalas för Erik. En månad senare löste sig bostadsfrågan för oss, och vi flyttade från Majorna till Bergsjön.


Det blev vinter, som det ju i regel blir. Vi fick faktiskt snö här i Götet, även om den försvann efter ett par veckor. 


Det blev bröllop mellan Emma och Thomas. Det var en fin vinterdag. Vigselförrättaren kom tre minuter innan utsatt tid och det blev lite svettigt.


Och så blev det jul i Sundsvall med allt vad det innebär. Metervis med snö, familj, släkt och vänner. Jag fick vara tomte för Walter 1,5 och alla de andra stora vuxna barnen, och jag vände ut och in på mig själv för att hinna med så mycket som möjligt. 
 Nu orkar jag verkligen inte minnas mer!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar