söndag 12 augusti 2012

Är det inte rådjuren så är det Poeten

Igår vaknade jag av att rådjuren skällde uppe på berget utanför fönstret så det var omöjligt att somna om. Idag vaknade vi av att Poeten ringde på dörren, i någon form av efter-festival-yra. Vi bjöd på tacosrester och fick höra om en massa roligt, tok och dumheter.
Det ryktades även att det var årets sista sommardag idag (det vägrar jag tror på), så för säkerhets skull gjorde vi en favorit i repris och åkte till Lindås för klippbad. Pollan tog med sig cyklopet och vi dök och tittade på krabbor. Nu har både jag och Erik solfrossa, men det är en världslig sak.

Anton spanar på seglarbrats

Björnbär- det kryllar av dem!

Pollan och Teres är ljuva

Pollan, Poeten, Teres och jag. Erik fick inte vara med på bild

3 kommentarer:

  1. Ja hurra för finaste badet! Och det var ljuvligt att få lite ordentlig frukost efter att ha jagat Lisa love of my Life på spårvagn för vidare färd mot Norrköping och tenta!

    SvaraRadera
  2. Hej. Jag vill vara med er.
    Alltså i vara i denna bildserie denna dag. Med er på klipporna i vattnet. Kolla på utsikten, lukta på havet och bita i björnbären så det knastrar i munnen av de små fröna.
    Hejdå.

    SvaraRadera
  3. ja, alltså emma- du hade stormtrivts! ingen hade hoppat från klipporna så som du skulle ha gjort. om du kommer hit snart kan vi bada i havet och se om vi träffar på mareld!

    SvaraRadera