lördag 18 februari 2012

Annons

Vill du vara först med de senaste förkylningarna? Vill du hålla dig uppdaterad och försäkra dig om att du inte är sist på bollen när det gäller influensan och vinterkräksjukan? Känner du att "Magsjuka! Det är min grej!" Då är du varmt välkommen till Förskolan.

4 kommentarer:

  1. nejmen äru sjuk nu igen. fy bövelen. du får börja ha handsprit i fickan och knarka c vitamin. eller springa ifrån dom, kanske leka jagis, mest hela tiden. puss och krya på!

    SvaraRadera
  2. Det verkar ju vara allmänt känt att hela familjen blir sjuk i tid och otid så fort barnet börjar där. Men vi har lyckats med konststycket att bolla förkylningar och magsjuka mellan oss i 5 veckor nu fast vi mest går här hemma och skrotar. Undrar hur det blir när bebisen ska börja på förskolan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nina: Åh, vad hemskt! Magsjuka är det absolut hemskaste av de "vanliga" sjukdomarna som vi har. Då är halsflussen som jag dragit på mig nu, rena promenaden i parken. Sen är det ju februari- då härjar alla sjukdomar fritt. Det kommer nog att bli jättebra när er bebis börjar, I tell you!

      Radera
  3. Jag vill också bli sjuk!

    SvaraRadera